

ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ២ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ១ ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៣ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ២ ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៣ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ២

- ១- ឯកឧត្តម អីន អុណទខ្មរន៍ 🦿 ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ២ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ១
- ទារត្រា ១ : តម្លើងថ្នាក់ប្រចាំឆ្នាំ ជូនមន្ត្រីរាជការ ២៣ រូប ក្នុងឋានន្តរស័ក្តិឧត្តមមន្ត្រីនៃក្របខ័ណ្ឌមន្ត្រីគ្រប់គ្រង រដ្ឋបាល នៅក្រសួងព័ត៌មាន ចាប់ពីថ្ងៃទី ១៣ ខែ មេសា ឆ្នាំ ២០១៤ ៖

ត្រាស់ខត្តាខំ

នាយករដ្ឋមន្ត្រីនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា

៤- ឯកឧត្តម **គី ឆ្យួខ**

- លក្ខន្តិកះដោយឡែក នៃក្របខ័ណ្ឌមន្ត្រីគ្រប់គ្រងរដ្ឋបាល - បានទ្រង់យល់សេចក្តីក្រាបបង្គំទូលថ្វាយ របស់សម្តេចអគ្គមហាសេនាបតីតេជោ **ខារុន សែន**ៈ
- ឱ្យប្រើច្បាប់ ស្តីពីការបង្កើតក្រសួងព័ត៌មាន - បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រឹត្យលេខ ជស/រកត/០៣០០/១១៦ ចុះថ្ងៃទី ០៣ ខែ មីនា ឆ្នាំ ២០០០ ស្តីពី
- ច្យាប់ស្តីពីការរៀបចំនិងការប្រព្រឹត្តទៅ នៃគណៈរដ្ឋមន្ត្រី - បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០១៩៦/១៤ ចុះថ្ងៃទី ២៤ ខែ មករា ឆ្នាំ ១៩៩៦ ដែលប្រកាស
- ច្បាប់ស្តីពីសហលក្ខន្តិកះមន្ត្រីរាជការស៊ីវិល នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា - បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រមលេខ ០២/នស/៩៤ ចុះថ្ងៃទី ២០ ខែ កក្កដា ឆ្នាំ ១៩៩៤ ដែលប្រកាសឱ្យប្រើ
- ការតែងតាំងរាជរដ្ឋាភិបាល នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា - បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រមលេខ ០៦/នស/៩៤ ចុះថ្ងៃទី ៣០ ខែ តុលា ឆ្នាំ ១៩៩៤ ដែលប្រកាសឱ្យប្រើ
- បានទ្រង់យល់រដ្ឋធម្មនុញ្ញ នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា - បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/រកត/០៩១៣/៩០៣ ចុះថ្ងៃទី ២៤ ខែ កញ្ញា ឆ្នាំ ២០១៣ ស្តីពី

ព្រះតរុណាព្រះបានសម្ដេចព្រះបទេនាថ នពោត្ដថ សិលាថ្មនិ សមានតូមិថាតិសាសនា ត្រូតទត្តិយា ទេមវារដ្ឋវាស្ត្រ ពុធ្ធិន្រ្ទាជវាមហាត្យត្រ ខេមរាខតា សម្ធុហោភាស តម្អូខឯករាខំដ្ឋេមូរណសត្តិ ស្វតមខ្ពលា សិរិទិម្វលា ទេមសាស្រីពិសាស្ត្រ ព្រះចៅត្រូចតម្អូខាធិបតិ

RH/1888/00196/06/9



ធ្វើនៅព្រះបរមរាជវាំង . ថ្ងៃទី 🛯 🖉 ខែ កក្កដា ឆ្នាំ ២០១៤

mon. sloons. adde

លេខៈ ដំ ដំ សំ ស.ណ សំពេញដែលមានតិទោះទាះទោះទោះទោះទោះទោះ រាជពានីភ្នំពេញ ថ្ងៃទី ០៩ (ខេ កក្កាខ) ឆ្នាំ២០១៤ អគ្គលេខាធិការទាំខ្លះភ្លាំងទាល់ អគ្គលេខាធិការទាំងខ្លោះតិចាល់ សម្ភាស់ទាំងទោះ

ព្រះទាស្តលេខា តិឲព្រះរាខលញ្ហភ៖ តរោត្តម សីមាមុនី

បន្នកអនុវត្តព្រះរាជក្រឹត្យនេះ ចាប់ពីថ្ងៃឡាយព្រះហស្តលេខាតទៅ។

ទាត្រា ២ : សម្តេចអគ្គមហាសេនាបតីតេជោ ស៊ីន សែន នាយករដ្ឋមន្ត្រី នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា ត្រូវទទួល

៥- ឯកឧត្តម ខួច សុខត្តិរំ ១- ឯកឧត្តម ឈិន យួន ៧-ឯកឧត្តម ឆៀទ ទណ្ណដារ៉ុទ ៨- ឯកឧត្តម 跎 សាទុឆ ៩- ឯកឧត្តម លាខ ស៊ីណារ៉ា ១០- ឯកឧត្តម សោទ សារុខ ១១- ឯកឧត្តម អ៊ីយ ឆូន ១២- ឯកឧត្តម សាទ ម៉ីនឆ្លៃ ១៣-ឯកឧត្តម ឈុំ សុខាតិ ១៤- ឯកឧត្តម សាស់ សំអាត ១៥- ឯកឧត្តម អូច សារ៉េត ១៦- ឯកឧត្តម អ៊ីន ឆាយ ១៧- ឯកឧត្តម **សុភ ម៊ីស្ណារដ្** ១៨- ឯកឧត្តម សោង មូរ៉ា ១៩- ឯកឧត្តម ខ័យ សាជាន ២០- លោកជំទាវ សន ម៉ារ៉ាដា ២១- ឯកឧត្តម **ឧន់ សារ៉ាត** ២២-ឯកឧត្តម ស៊ុស សុទណ្ណ ៦៣-ឯកឧត្តម ខែន សាម័ន

ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៣ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ២ ពិឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៣ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ២ ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៣ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ២ ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៤ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៣ ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៥ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៤ ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៦ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៥ ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៦ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៥ ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៦ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៥ ពីឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៦ មកឧត្តមមន្ត្រី ថ្នាក់លេខ ៥

1018: 335 N បានថតចម្លងត្រឹមត្រូវតាមច្បាប់ដើម។ រាជធានីភ្នំពេញ,ថ្ងៃទី ១៤ ខែកក្កភាឆ្នាំ ២០១៥ ត.ម រដ្ឋមន្ត្រី -ระบางอื่อเห็งญอลี ๆ * 562005 ງຕໍ້_ຄ້າກຂ 510 j 20